Τεχνικό πανεπιστήμιο της Σόφιας

Technical University of Sofia

Το Τεχνικό Πανεπιστήμιο της Σόφιας είναι το πρώτο και μεγαλύτερο πανεπιστήμιο, έχοντας προωθήσει την εμφάνιση των περισσότερων από τα ανώτερα τεχνικά κολέγια της χώρας με τον υψηλότερο βαθμό διαπίστευσης όλων των ανώτερων σχολείων στη Βουλγαρία, θέτοντας εκπαιδευτικά πρότυπα και εισάγοντας εθνικές προτεραιότητες για την ανάπτυξη της εκπαίδευσης και της επιστήμης.

Το Πανεπιστήμιο είναι ηγέτης στον τομέα των νανοτεχνολογιών, της εικονικής μηχανικής, της ενεργειακής απόδοσης, των ανανεώσιμων πηγών ενέργειας, της οικολογίας μηχανικής και του σχεδιασμού μηχανικής, στην εφαρμογή των βέλτιστων πρακτικών ως φιλοσοφίας και θεμελιωδών αρχών στη μηχανική. Αυτός είναι ο λόγος της μακροχρόνιας συνεργασίας μας στην εκπαίδευση και την έρευνα με όλες τις κορυφαίες εταιρείες υψηλής τεχνολογίας. λείπει το ρήμα

Κάθε χρόνο περισσότερες από 70 βουλγαρικές και διεθνείς εταιρείες και οργανισμοί συμμετέχουν στις Ημέρες Καριέρας. Αναζητούν στο Πανεπιστήμιο μας μεταπτυχιακούς φοιτητές, οι οποίοι είναι επαγγελματίες και ειδικοί στην έρευνα και ανάπτυξη και στην πράξη. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο προσφέρουν μια σειρά προγραμμάτων για την ενθάρρυνση νέων ταλέντων, εξειδικευμένων μαθημάτων, καθώς και υποτροφιών και βραβείων. Οι απόφοιτοι φοιτητές από το Πολυτεχνείο της Σόφιας έχουν καλή αμοιβή και απολαμβάνουν επιτυχημένη σταδιοδρομία.

Όχι τυχαία για περισσότερο από μια δεκαετία, οι διευθυντές όλων των εταιρειών της χώρας μας αναζητούν αποφοίτους του Πανεπιστημίου μας. Το Πανεπιστήμιο μας ήταν το πρώτο που άνοιξε σχολές διδασκαλίας ξένων γλωσσών στα γενικά προγράμματα σπουδών του Πανεπιστημίου  μας και συνεργάσθηκε με πανεπιστήμια στη Γερμανία, το Ηνωμένο Βασίλειο και  τη Γαλλία, χάρη στο αδιαμφισβήτητο δυναμικό και την εμπειρία του ακαδημαϊκού προσωπικού και των σύγχρονων εγκαταστάσεων.

 

ΕΙΔΗΚΟΤΗΤΕΣ

  1. Αυτοματιστής
  2. Ηλεκτρολόγος Μηχανικός
  3. Βιομηχανική τεχνολογία
  4. Μηχανολογία
  5. Ηλεκτρονική Μηχανική και Τεχνολογίες
  6. Τηλεπικοινωνίες Συστήματα και τεχνολογίες υπολογιστών
  7. μηχανικός μεταφορών
  8. Διαχείριση (Management)
  9. Εφαρμοσμένα Μαθηματικά και Πληροφορική
  10. Γερμανική Εκπαίδευση Μηχανικών και Βιομηχανική Διαχείριση
  11. Γαλλικά για την  Ηλεκτρολογία – Μηχανική
  12. Αγγλική Γλώσσα για την Μηχανική
  13. Ηλεκτρονικά και Αυτοματισμοί

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *